lördag 7 maj 2011

Här är jag!

Hej på er! Hoppas att ni har saknat mig ;-)
Det har varit mycket sista tiden! Jobb och annat, trötta kvällar och soliga helger. Lilltjejen sover dåligt på nätterna vilket naturligtvis påverkar både sambon och mig. Det har helt enkelt varit dåligt med både tid och ork att blogg.

Men stickat har gjort en del :-) En socka börjar närma sig slutet. Någon kanske kommer ihåg att jag i höstas stickade mitt livs första socka, däremot kom jag aldrig till skott med den andra... men nu så, när jag väl kom igång så går det dessutom ganska fort. Och roligt är det. Jag har också börjat på en topp till mig själv, men eftersom det var "fel" garn så stämde inte måtten riktigt, alltså ska den repas upp och börjas om.

Det har också hänt en del i trädgården, odlingarna går framåt och bildbevis finns. Just nu ska jag dock passa på att plugga medan lilltjejen sover, men med lite tur ska jag få in bilderna snart.

Tills vidare kan jag bjussa på några kort jag har gjort. Jag nappade faktiskt på ett telefon erbjudande från Creative Club och fick det första paketet härom veckan. En del av materialet blev ett vårkort när vi var bortbjudna i påsk och ett födelsedagskort till en tjejerna.


Hmm... hittar inte fotona på korten så ni får nöja er med detta för stunden :-)

Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. Japp, roligt att du är tillbaks! :)

  SvaraRadera
 2. Ibland får man leva med att tiden inte riktigt räcker till för allt man vill och bör göra. Bloggen kan bli lite av ett dåligt samvete när man inte varit aktiv på ett tag och det är inte så bra. Man har nog med stress och dåliga samveten som det är.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Söt blogg ;-)

  Kul om just du kolla in i min internetshop

  www.Gniztra.com

  Finns fake piercings,smycken,Mac smink m.m

  Kraam

  SvaraRadera