torsdag 9 december 2010

Helt pysselbefriat inlägg...

Nu har jag tröttnat på mina gravidkilon, nu ska de bort!!! Har för tillfället en minimal garderob eftersom jag vägrar köpa nya större kläder, jag SKA tillbaka till min normalvikt. Nu är jag trött på att gå i samma kläder jämt. Förutom kläderna så vill jag helt enkelt ha tillbaka min vanliga kropp!

Igår gick jag med i Viktklubb på nätet, det har funkat en gång tidigare. Där skriver man dagbok över allt man äter och motionerar, man får hjälp att beräkna hur mycket man får äta utifrån hur mycket man vill gå ner på en viss tid. Man kan också få hjälp med motionsprogram.
10 kg ska bort med hjälp av mindre mat, mer motion och näst intill nolltolerans på sötsaker. Igår och idag har jag varit rätt hungrig men ändå ståndaktig, jag har vant kroppen vid för stora portioner, nu får den vänja sig av med det. Det är så klart värst i början men jag räknar med att magen vänjer sig vid mindre mat och blir mätt på mindre.

Nu ska jag bara tänka ut en belöning åt mig själv som jag ska få när jag når halvvägs. Kanske ett riktigt fint garn åt mig själv. Eller en ansiktsbehandling eller massage. Eller något annat... Kanske någon som har ett förslag?

Wish me luck! :-)

7 kommentarer:

 1. Receptet på mina cakepops:

  Ballerinakex och färskost. Inte svårare än så. Mixa som bara sjutton och lägg i lagom mängd ost. Så pass mycket att det går att rulla till kulor.

  Inte svårare än så.

  Sen har jag doppat dem i mörk och vit choklad.

  Busenkelt.

  :-)

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dig lycka till! Efter mitt andra barn var jag inte tjock men det var något löst i konturerna som jag inte kände igen och man vill ju känna igen sig! :-)

  Sätt upp små lagom delmål och köp ett nystan i någon underbar färg för varje delmål och när du är framme vid slutmål kan du sticka en gladtröja av dina fina nystan! :-)

  SvaraRadera
 3. Det låter imponerande att du har bestämt dig för att tappa kilon. Jag tror att du klarar det, du verkar vara så ståndaktig. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Lycka till önskar jag dig :-) Jag röstar på garn, fast massage är ju också väldigt trevligt och lite lyxigt! Kram

  SvaraRadera
 5. Lycka till! Se bara till att inte dra ner för mycket! Du ska inte gå hungrig, då funkar det inte. (Eller jo, det funkar ett tag, till du tröttnar på att gå hungrig och går upp alltihopa igen).

  Tips på belöning: massage såklart! Så himla skönt! Gör underverk för själen.

  SvaraRadera
 6. Önskar dig lycka till, du kommer att klara det. Varför inte sätta upp flera delmål på så vis kan du ju belöna dig med flera olika saker och det är du värd.

  Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 7. Lycka till! Jag röstar på en ordentlig shoppingtur i närmsta garnaffär... :)

  SvaraRadera