måndag 20 december 2010

Vart tog adventstiden vägen?

Tiden verkar gå fortare och fortare för varje år... tyckte det var förra veckan vi tände första ljuset och nu är det bara ett par dagar kvar till jul. Hur gick det till? Här ska vi dessutom fira jul redan på lillejulafton (alltså den 23:e) eftersom de tre stora barnen ska till mamma respektive pappa på julafton.
Så ny gäller det att sätta fart på de sista förberedelserna. Visserligen blir det väl jul oavsett om man tycker att man är klar eller inte men vissa saker vill man ju faktiskt inte missa :-)

I lördags köpte vi gran och tog in och klädde den. Sedan gjorde vi julgodis och lyssnade på julmusik. Ska försöka komma ihåg att fota resultatet och visa. På tal om det så gjorde jag en tabbe förra veckan... Hade tänkt göra ett bildspel med mina julkort, men vad hände? Jo jag skickade iväg dem utan att fota dem :-( Lite ledsen för det för jag var så himla nöjd med dem. Men det viktigaste är ju ändå att mottagarna får dem.

Nej ni, nu ska jag inte sitta här och "slösa bort" tiden, jag och minitjejen bege oss in till stan för att köpa sista julklappen.

 Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Lycka till med alla förberedelser. Hoppas att ni får en fin jul - både den 23:e och den 24:e!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig. Hur fort gick tiden den här månaden ???Och sen ska du se hur juldagarna svischar förbi !!! Men det är mysigt nu med allt pynt . Sen är man lika glad att ta bort det igen efter nyår. Hoppas du får en härlig jul med familjen. Kram Eva

    SvaraRadera