måndag 16 maj 2011

Födelsedag!!!

Fijaffas hörna fyller 1 år idag!!!
Det hade jag faktiskt aldrig trott när jag började. Jag var egentligen rätt säker på att det hela skulle rinna ut i sanden ganska fort. Men det gjorde det inte. :-)
Senaste veckorna har ju inte varit så aktiva här, men så är det ibland. Just nu är det mycket annat som tar min tid och bloggen får inte bli det viktigaste, även om det är kul.

Jag hade tänkt lägga in en liten fotosamling så här dagen till ära, men kvällen har runnit iväg. Det finns en hel del foton på trädgårdspyssel, klara sockar, kort mm... men jag lyckas aldrig få tid att peta in dem här.

Jag hade också tänkt fixa en utlottning just idag... jag har haft koll på datumet ett par veckor så det borde ha gått, men... ja, ni vet... :-) Hur som helst, en födelsedagsutlottning ska det bli så snart som möjligt.

Nu blir det inspelat CSI och lite soffmys med sambon innan jag kryper i säng. Ha det gott allihop!

7 kommentarer:

  1. Grattis till 1-årsdagen! =o)

    SvaraRadera
  2. Grattis till 1 år med bloggen!! Kram sytanten

    SvaraRadera
  3. Grattis. 1år går fort.
    Kram Hoffmansdesign.

    SvaraRadera
  4. Grattis till 1 år som bloggare! Håller med dig om att det är jättekul, men det finns ju annat i livet också.... Ser fram emot en eventuell utlottning hos dig framöver.Kram!

    SvaraRadera
  5. M30 titanium bikes | AT&T Asia - iTech Industries
    M30 titanium bikes are ford edge titanium 2021 used for 4x8 sheet metal prices near me the titanium knee replacement traditional motorcycle parts, samsung watch 3 titanium such as the These bike models have an R10 R10 R20 and have microtouch titanium trim reviews a R10 R10 R10 R10.

    SvaraRadera