torsdag 23 juni 2011

Garnbyte, jeansväska och mysiga sockar

Hej igen!!!

Det har varit mycket ett tag... men nu är jag här. Vi får se hur det går framöver, om det blir ofta eller
lite mindre ofta ;-)

Först och främst vill jag säga ett stort TACK till Drakmakerskan för det fina paketet jag fick i måndags, i Stickameras Garn&Te-byte. Tre nystan av ett mjukt fint bomulls- och bambugarn i ljuvliga milda färger (grönt, lila, turkos). Jättefint! Har länge velat testa bambugarn men det har inte blivit av, så det var ett perfekt val av Maria. Och så ett te med smak av rosor och enbär, Mormors bärte. Gott!

Innan mitt långa uppehåll så berättade jag bland annat om en jeansväska som jag höll på med, så här blev den...

Jag har också stickat den andra sockan i mitt livs första par stickade sockor. Den första gjorde jag i höstas men sedan fanns det så mycket annat kul att göra så jag glömde bort att göra den andra :-). Garnet är merionoull som jag vann i en tävling och det är både hemfärgat och hemspunnet- Och fantastiskt mjukt och gosigt. De sockarna värmer mina fötter nästan varje kväll nu, har aldrig haft så mjuka gosiga sockar förut.


Nu passar jag på att önska alla en riktigt Trevlig Midsommar!!!

6 kommentarer:

 1. Jättemysiga sockar och väskan gillar jag verkligen. Jeanstyg är alltid användbart. Glad midsommar. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Kul att du hittat till mej. Verkar som att vi har en hel del gemensamma intressen, trädgård, stickning och en del annat.
  Ha en skön midsommar.

  SvaraRadera
 3. Hej igen :-) Kul att du visar upp lite pyssel. Trevlig midsommar till dig också!

  SvaraRadera
 4. Wow! Jeansväskan var riktigt cool! :)

  SvaraRadera
 5. kul med de där bytena :) har heller aldrig testat bambugarn och inte heller att sticka sockar men ska väl försöka så småningom :)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att det blev något mysigt av garnet! alltid kul att se att det blir använt till något :)Vad kul att det blev något mysigt av garnet! alltid kul att se att det blir använt till något :)

  SvaraRadera