lördag 18 september 2010

Bröd, kort, napphållare och lite svammel

Idag har jag bakat bröd, äntligen! Inget märkvärdigt alls, bara fyra vanliga limpor av mörkt lantbrödsmjöl. (Inga bilder, det tänkte jag inte på). Jag har varit på väg hela veckan men inte kommit till skott, minitjejen är inte helt samarbetsvillig.... inte direkt skrikig eller jobbig men på dagtid sover hon nästan bara i min famn eller i vagnen om den rör sig, viket gör det svårt att få så mycket gjort förutom att amma eller sitta med henne i famnen. När jag lägger ner henne får jag kortare stunder innan hon vaknar och då gäller det att passa på att duscha, äta, laga mat och andra sådana hyfsat nödvändiga saker :-)

Jag har också lyckats göra ett födelsedagskort idag, bilder finns i kameran, men kameran finns i köket och mini sover i mitt knä så bilder får komma en annan dag.

Härom dagen virkade jag en napphållare enligt Frida Loppans beskrivning. Gjorde lite hålmönster också. Jag har inte kommit ihåg att fota den ännu men det ska jag göra... bild kommer.

Jag stickar vidare på babyfilten, några cm om dagen... sakta men säkert blir den större och större. Fast ärligt talat så är det inte världens roligaste stickning, men den blir fin.

Det blir mycket tittande och bläddrande i tidningar, böcker och på nätet medan jag ammar. Trots att jag har ett par projekt på gång och hur många andra som helst på önskelistan så kan jag inte låta bli... och jag hittar ju bara mer och mer fina saker hela tiden... Hur ska man hinna göra allt man skulle vilja!!???!

1 kommentar:

  1. Ja, de små liven bestämmer verkligen över vår tillvaro. Kan förstå att du är frustrerad över allt du vill göra, men inte får tillfälle till. Hoppas att den lilla "loppan" ska hitta lite andra "godtagbara" rutiner framöver, så att du kan få göra lite för dig själv. Å andra sidan är ju den här bebistiden så speciell - man får passa på att njuta.
    Ha det gott!
    Maria

    SvaraRadera