onsdag 29 september 2010

Stickpåse + födelsedagskort

Nu är sticpåsen till bytet så gott som klar, bara ett kantband som ska sys på. Varför är jag alltid ute i sista minuten med allting? Jaja, jag är van vid det... sedan tjugo år tillbaka eller så, har gett upp hoppet om att lyckas ändra mig och försöker istället acceptera att jag är sån. Den här gången kan jag kanske skylla lite på att minitjejen inte ger mig mycket egentid, men å andra sidan kunde jag sytt påsen redan innan hon föddes.
Hur som helst så blev jag jättenöjd med påsen, vill inte riktigt skiljas från den. Den blev så snygg (om jag får säga det själv). Men det skulle ju inte vara kul att ge bort något jag inte är nöjd med heller.
Bilder blir det inga än, men om några dagar när mottagaren har fått den så visar jag den gärna. Istället får ni se en bild på pappas födelsedagskort som jag gjorde i helgen.

Nu ska jag snart ta med minitjejen ut på promenad i det härliga soliga höstvädret.
Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. Det ska bli kul att få se din stickpåse så småningom. Fint kort! Och så härligt att få ta en promenad när vädret är på "bra humör"!
  Kram, Maria

  SvaraRadera
 2. Oj, det e ju spännande nu med din stickpåse, det vill man ju se! Hälsa lill-tjejen :-)

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Jag sjunger i gospelkören här i vår församling (sv. kyrkan), lite utanför Kalmar. Det är verkligen jätteroligt! Vi firar tioårs-jubileum i år och vi har blivit fler och fler under åren.
  Hoppas att du hittar en kör så småningom. Det är ju så välgörande att sjunga - och det är det ju att handarbeta också.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera