söndag 17 april 2011

Jag lever...

Nej, jag har inte glömt bort vare sig min eller andras bloggar. Men jag har börjat jobba igen och tiden räcker verkligen inte till allt. Jag hinner läsa hos er andra men det blir inte många kommentarer och jag har inte orkat skriva egna inlägg. Heltidsjobb och en hög med barn, en trädgård som vill vårpysslas och så en hel massa annat...

Lite handarbete har det faktiskt blivit ändå. Har med en liten virkning på tåget (mest för att de ofta är sena så man får sitta och vänta, själva resan är inte så lång) och den har jag plockat fram även under ett par föreläsningar på jobbet. Perfekt! Jag blir så rastlös av att bara sitta och lyssna.
En liten babysolhatt är klar, men trådarna ska fästas... bild kommer men jag lovar inte när :-)
Sedan har jag börjat på ett gosedjur också, det blir så klart en bild på det också så småningom.

I odlingslådorna har ruccolan börjat titta upp och snart kommer det mera. I övrigt så har jag hunnit med lite städning av rabatter och gräsmatta, och så har jag börjat tömma krukorna från förra året. Inomhus växer det i odlingarna och en del börjar behöva större krukor. Det ska jag ta iyu med i veckan som kommer.

Till sist... men verkligen inte minst... ett stort TACK till Eva, som har gett mig en fin award :-)
Mina uppdrag (att berätta åtta saker om mig själv och skicka awarden vidare) får vänta till en anna dag eftersom sängen kallar. Just nu vill jag bara säga Tack, till Eva och till alla er andra som läser min blogg och lämnar spår efter er i kommentarerna. Jag uppskattar det verkligen, det betyder en hel del att få den responsen. Det var inget jag hade räknat med när jag började blogga för snart ett år sedan. Då trodde jag egentligen att det skulle rinna ut i sanden ganska snabbt... så fel jag hade, och så glad jg är att jag hade fel :-)

Önskar alla en trevlig påskvecka!
Godnatt!

3 kommentarer:

  1. Jag bloggar sen ett par år tillbaka och visst är det roligt när någon vill läsa det trams man skriver.
    Ha en riktigt skön påskvecka!

    SvaraRadera
  2. Ja det är full rulle lite överallt nu. Ta det lugnt !! Inget brådskar. Och ha en trevlig påsk önskar Eva

    SvaraRadera