torsdag 27 maj 2010

Lunds Pärla

Idag tittade jag in i en ny affär i Lund, "Lunds Pärla", en mysig liten affär en halvtrappa ner från gatan. Liten men med massor av fina och inspirerande pärlor och annat material. Bor du i närheten och gillar pärlor så gå dit! De finns även på parlkungen.se.

Några små inköp blev det så klart, även om jag egentligen bara ville kolla in den nya affären. Bla så hittade jag helt underbara lite pärlemoraktiga platta runda pärlor i glada färger och två olika storlekar. Lite non-stop känsla fast mycket mycket finare! Kunde inte motstå att plocka ihop en liten hög och har nu trätt ett enkelt armband på elastisk tråd. Enkelt, men med hög "gladfaktor". Jättenöjd!

Tyvärr blir det ingen bild ikväll :-( Batterierna i kameran är slut och måste laddas, så jag fotade med mobilen istället, men den vill inte få kontakt med datorn. Eller möjligen tvärtom... min dator är allt annat än normal och långtifrån tillförlitlig... Så ni får ha lite tålamod tills imorgon, men å andra sidan så får ni en anledning att titta in igen :-)

2 kommentarer:

  1. Jajemensan, en i bandet heter kjell:-)! Alltid kul att handla lite nya pysselsaker, man får ju så mkt mer inspiration då! Fast min sambo förstår inte riktigt varför man måste ha så mycket garn...hihi!

    SvaraRadera
  2. Hejsan !
    Och tack för att du tittat in på min blogg. Jag ser att du är ny bloggare och det är ju jag med. men oj vad roligt det är !!! Lycka till ! MVH Eva

    SvaraRadera