tisdag 25 maj 2010

Tävling hos FiFFel och Tråd


Grattis FiFF som har passerat 1000 besökare på sin blogg FiFFel och Tråd. Surfa dit och titta, det är en mysig sida!
Så roligt att se att en annan ny bloggare har kommit igång så bra :-) Det ger mig hopp om att jag också ska få till det.
Önskar dig fortsatt lycka till med din blogg och ditt skapande!

Och till alla andra tipsar jag om FiFFs jubileumstävling. Lycka till med tävlandet!

2 kommentarer:

  1. Kul du hittade till mig coh min tävling1 Tre lotter blir det till dig har jag bestämt! Nu fick ju jag se din blogg, och bli din första följare också! Det kommer säkert gå bra med bloggandet. Vill du lägga till en bild i sidan med en länk, så går du in på lay-out. Där kan du någonstans se att det står "lägg till en gadget", klickar du där så får du upp en lista på förslag till gadgetar, välj då bild, sedan kan du klistra in en länk, skriva något till bilden och hämta en bild från din egen dator. Så om du vill låna en bild av någon, som t.ex. vid en tävling, så är det bäst att spara den på din egen dator först, och sedan lägga in den i gadgeten! Hoppas det hjälpte något:-), och att det inte lät som om jag dumförklarade dig...! Lycka till, du lär dig snart!

    SvaraRadera
  2. Tack FiFF! Jag känner mig inte ett dugg dumförklarad, bara tacksam för hjälpen :-) Alla tips är välkomna! Bra förklaring var det också, nu fattar jag precis...
    Jätteroligt att du dessutom vill följa mig, sitter med ett stort leende nu. Så kul att ha fått sin första kontakt i bloggpysselvärlden :-)

    SvaraRadera