lördag 29 maj 2010

Armband från i torsdags

Nu har jag laddat batterierna till kameran och lyckats få till några foton på armbandet jag gjorde i torsdags. Jag måste dock öva på fotograferandet, så fort jag försöker få lite närbilder så blir det suddigt. Kameran vill inte fokusera som jag vill :-( Så det blir ett foto på inte riktigt så nära håll... Hoppas ni kan se lite ändå, för man blir så glad av armbandet. Tyvärr går ju inte lystern fram ordentligt på ett foto heller, pärlorna är i plast men de har liksom pärlemormönster och är glansiga. Små karameller!
Uppdaterad bild: Såja, nu är den inte så pluttig längre. Tack för tipset FiFF... beskära bilden är ju en enkel lösning på svårigheterna med närbilder.Igår blev det inget pysslat, mer än en riktigt god "hitte-på"-paj med filodeg, ost, ricotta, spenat, purjo och äggstanning. Och så lite goda charkuterier, oliver och bröd till det. Mums!

Idag har det inte heller hänt mycket på pysselfronten, tiden har gått åt till barnkalas och annat. Jag trodde att jag skulle hunnit med att plantera sommarblommorna i sina krukor, de har stått och väntat länge nog nu ute på altanen, men halva dagen var en så där riktigt seg och jobbig dag när man liksom inte kommer någon vart. Och sedan var det kalasdags, och det blev riktigt lyckat! Så dagen slutade betydligt bättre än den började :-) ... och kanske blir det lite stickning framför TVn (där jag tänker hamna alldeles strax)... vi får väl se.

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Härligt med lite glada färger! Det brukar vara svårt att få närbilder, men jag brukar beskära dem i picture manager (om man har windows), så får man vips en närbild av en "vanlig" bild. Trevlig kväll och sov gott!

    SvaraRadera
  2. TAck för tipset FiFF! Att jag inte tänkte på det själv... var mest bara irriterad och trött på att inget ville som jag ville :-)

    SvaraRadera