fredag 22 oktober 2010

Färglägga stämpelmotiv?

Ni som scrappar och/eller gör kort med stämpelmotiv... hjälp mig! Vilka pennor/färger är bäst för att färglägga stämpelmotiven? Jag har en del stämplar och jag gillar att använda dem, men jag har inget bra att färglägga med. Tänkte önska mig det i julklapp. Vad rekommenderar ni? Ni är så många som gör så fina grejer med bra färgläggning, så där lite softat liksom... jag vill också få till det så bra!

6 kommentarer:

 1. Det är många som använder pennor som heter "Prro Markers" när de färglägger sina stämpelmotiv. Jag har inhandlat några stycken, men har inte riktigt blivit "kompis" med dem ännu. Tycker att det är svårt att få det fint. Så jag använder mest akvarellfärg, vatten och pensel när jag färglägger. Det passar mig bäst. Men du får väl pröva dig fram litegrann. Smart att önska lite sådant i julklapp.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Den 27:e november är det. Det är egentligen inte utställning mer som ett öppet hus. Min morbror och hans fru har en liten butik på bottenvåningen på sitt hus och de kommer att bjuda in vänner och bekanta och de bjuder i sin tur in folk som är intresserade. Så det skulle vara jätte kul om du ville komma! Vi kan ju "höras" när det närmar sig och se om du fortfarande kan och "var när hur" :)

  SvaraRadera
 3. Promarkers är oslagbara (tycker jag)!! Och Skogstokiga har i sin blogg flera tips på hur man färglägger med dem.Gå in och titta där först så ser du om de passar dig. www.skogstokiga.blogspot.com Klicka på Måleritips Promarkers längst upp. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Tack för din fina kommentar om min ninja! :) Vi får väl se om det blir några fler figurer så småningom...
  Kul också att du vill följa min blogg! :)

  (Kan tyvärr inget om scrapping dock så jag blir inte till så mycket hjälp med ovanstående frågor...)

  Ha en riktigt bra helg! :)

  SvaraRadera
 5. Hej Fijaffa :-) Det där heeelt underbara ljuvliga garnet (du märker hur mkt jag älskar det!) är marathon socks: san fransisco från garngrossisten. Det är 75% ull och 25% polyamid. Det är ett sockgarn, som du kanske förstod ;-) Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag använder också ProMarkers...tycker de är underbara att måla med även om jag inte lärt mig det där med skuggningar än..du kan gå in på min blogg och kolla.
  Lycka Till// Inga

  SvaraRadera