lördag 23 oktober 2010

Mera pepparkakshus

Googlade på stickade pepparkakshus och hittade en bild på ett färdigt hus enligt mönstret jag såg idag. Det är Lena med sidan Lenas hantverk som stickade det förra året. Följ länken och titta på det!
Jag hittade också ett virkat pepparkakshus på Mönsterarkivet. Också helt bedårande!!

8 kommentarer:

 1. Oj vad det finns mycket julpynt att virka. Bläddrade runt lite i gamla tidningar och på Skapligt enkelt idag. Dags att bestämma vad det ska bli. Ang. målning igen. Från början använde jag vanliga färgpennor som man suddade ut med förtunning. Jag tror att Stämpelgården visade den tekniken. Men akvarellpennor är ju såklart jättebra. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Jo det är riktigt trevligt att ha någon att pyssla med :) Vi får väl ta och träffas någon gång så då! Även om du inte kan komma den 27/11 så kommer jag eventuellt att åka till Ängelholm redan veckan innan. Kanske vi kunde mötas halvvägs eller så? :)

  SvaraRadera
 3. Såg också ett stickat pepparkakshus i nån tidning, det kan ha varit samma. Fastnade för det direkt, urgulligt. Problemet med julen är bara att tiden aldrig räcker till för mig. Jag vill alltid så mycket men hinner så lite.

  Kram på er

  SvaraRadera
 4. Så roligt, tack för tipset. Är lite sugen på att virka ett pepparkakshus innan jul.
  Maria

  SvaraRadera
 5. GRATTIS !! Du vann en av mina Halloweenpresenter. Maila din adress så kommer ett brev till dig på posten . Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Såååå sött pepparkakshus! :)

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Tack! Det är ett trevligt pepparkakshus som jag hittade i en Hemmets Journal förra året. Nu är det med i Hemmets journal julmagasin. Trevligt.
  Hälsningar Lena

  SvaraRadera
 8. Någon som vet någon länk eller något till den i hemmet journal julmagasin?
  tack på förhand!!

  SvaraRadera