måndag 11 oktober 2010

Tofflor åt Mini

Hösten har kommit och med den lite kyligare väder. Minitjejen blir lite kall om fötterna så i helgen stickade jag ett par tofflor åt henne. Kom på att jag hade ett nystan grått Drops Eskimo garn som jag hittade i fyndkorgen i byns garnaffär härom veckan. Letade fram ett mönster i en av mina Drops kataloger. Tjockt garn + små tofflor = snabb stickning :-)

Mini sparkar dock av sig tofflorna hela tiden så nu har jag virkat "skosnören" till tofflorna. Imorgon får vi se om det funkar för att få tofflorna att sitta kvar bättre.Ha det gott! :-)

6 kommentarer:

 1. Men, så sött! Bra med rosa snören ;-) Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, de tofflorna är så söta - och går fort att göra. Hoppas att de sitter på bättre med "skosnörena". Det är ju alldeles naturligt att bebisar sparkar, förstås. Kanske hon blir en duktig fotbollsspelare?
  Kram, Maria

  SvaraRadera
 3. Yngsta storasystern spelar fotboll och väntar redan på att Mini ska bli stor nog för att spela, så man vet aldrig hon kanske har börjat träna. :-) Personligen tror jag hon började redan i magen...

  SvaraRadera
 4. Så söta och gosiga små tofflor!

  SvaraRadera
 5. Vilka söta små tofflor, själv brukade jag när mina var små trä en hårsnodd i frotte över sockan, det brukar hålla dem på plats utan att sitta åt för hårt. (Knakse inte det snyggaste men praktiskt)

  Kram på er

  SvaraRadera
 6. Så söta :) säkert varma och sköna.
  Kram Annika

  SvaraRadera