fredag 12 november 2010

Nya garner

I onsdags var jag på Handarbetsboden och köpte nytt garn till ett par mindre projekt. När jag kom hem visste jag så klart inte vilket jag skulle börja med så det blev lite av varje :-) Fast egentligen borde jag ju göra klart det jag redan håller på med... babyfilten plus en socka till av det fina garnet som Sara har gjort. Dessutom har jag virkat klart delarna till den lilla ankan, de ska monteras. Och så har jag redan en hel del garn liggande för diverse än så länge inte påbörjade projekt. Och så har jag börjat på julkorten, de ska jag fortsätta med. Och så har jag lite annat julpyssel liggande. Och så är det ju Fars dag på söndag. Och så... Och så... Tar det slut någon gång?!? :-) Förhoppningsvis inte, tänk vad trist den dagen jag inte har något kvar att göra. Fast det kunde ju vara skönt om jag gjorde klart något ibland.

Hur som helst, här är en bild på mina nya garner.


Det lila och rosa (knalliga färger) är Marks&Kattens LOL som är gjort av återvunna PET-flaskor. Det ska bli benvärmare till mellantjejen. Det ljusgråa är Drops Eskimo och det ska bli ett pannband åt mig själv (vi får se om jag kan ha det med tanke på ullen...). Det röda och gråa är Drops Baby Merino, som ska bli mössa och halsduk åt mig.

Tja, jag lär inte bli sysslolös på ett tag :-)

Ha det gott!

2 kommentarer:

 1. Håller med dig om att det vore trist om man inte hade något att göra/skapa. Fina garner! Jag tror inte att du får problem med pannbandet i Eskimo - jag tycker i alla fall att det är mjukt. Lycka till med alla projekt!
  Kram, Maria

  SvaraRadera
 2. Ja, tänk den dagen man inte har några idéer längre... Hu! Hoppas den aldrig kommer...

  Härligt att köpa garn, ska bli kul att se resultaten sen! :)

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera