tisdag 23 november 2010

Vet ni vad...?!!!

Tack för alla kommentarer på gårdagens inlägg! Men vet ni vad?!!? Stöket i köket finns inte kvar! När jag kom hem efter pysselkvällen på öppna förskolan var det skinande rent. Sambon hade fixat det medan  jag var borta. Trots att det var en hel del (eftersom det fortfarande fanns en del disk kvar sedan lördagens 13-personers middag) och minitjejen var med hela tiden. Så skönt att komma hem till :-)

(Tro nu inte att sambon inte brukar göra sin del. Tvärtom är han en bra kock, bättre på att hålla ordning än jag och förste dammsugarskötare. Men han kom hem från jobbet vid 18.30 och var ensam med mini så jag tyckte inte att han skulle behöva ta all disken, men de hade tydligen haft det jättebra.)

8 kommentarer:

 1. Underbart att man kan hjälpas åt på det sättet! Grattis till din härliga familj!

  SvaraRadera
 2. En bra kock skriver jag under på! Tack för senast! Mycket god mat och trevligt sällis!!

  SvaraRadera
 3. Var riktigt rädd om sådan sambo! :-)

  SvaraRadera
 4. Så underbara män kan vara ! Jag har också en sådan . Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Jag skriver oxå under på bra kock! Supergott och trevligt som alltid! Tack för en trevlig kväll!Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Gud vad skönt för dig. Hos oss är det också maken som har kökstjänsten. Han trivs i köket och jag har andra saker som jag hellre sköter och det är skönt när man kan dela upp det så.

  Kram på er

  SvaraRadera
 7. Vilken fin blogg du har med så mycket fint du gör! Hit kommer jag snart tillbaka och kikar! Ha en trevlig kväll! kram Nina

  SvaraRadera