fredag 20 augusti 2010

Jodå, jag är fortfarande hemma...

Idag är jag bara så less... har inte haft någon motivation att göra något alls, men har gjort lite ändå. Men det hjälper inte att det är saker som jag vill göra och som i normalfallet hade varit jättekul... det är ju inte det jag helst vill göra!

Jag har i alla fall gjort en present till en vän som ska flyta utomlands på ett år, men det kan ni få höra mer om efter att vännen har fått presenten.

Jag började sy ihop delarna till jeansväskan också, inga bilder än dock.

I övrigt har jag promenerat en sväng, läst tidningen, gjort absolut ingenting, tagit ett dopp i poolen, fikat lite... Nu ikväll lagade sambon och jag middag ihop, riktigt god lax blev det. Sedan har vi suttit i uterummet med mysbelysning och lärt oss spela Mah Jong. Äntligen! Jag har haft spelet i bortåt 15 år utan att spela det. Spelade en hel del på gymnasiet och tyckte det var roligt då. Sambon gillade det också så nu blir det nog mer spelat när vi väl har lärt oss :-) Så efter en långsam och seg dag har vi haft enmysig kväll till slut. Nu blir det nog en film innan läggdags.

Gonatt!

2 kommentarer:

 1. Men så, då fanns det ju en mening med idag också. Hade hon kommit nu så hade ni inte lärt er spela Mah Jong i år heller =D
  Men imorgon är det nog dax! Eller kanske redan i natt! De flesta bebisarna startar väl resan på natten har jag läst nån stans?

  Var rädd om dig! ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det jobbigt att gå och vänta! men det verkar som om du hade en någorlunda bra dag i alla fall. Mah Jong har jag spelat en gång, tror jag, och då tyckte jag att det var roligt. Har inget eget - men man kanske skulle önska sig ett i julklapp?
  Hoppas att din väntan snart är över. Sköt om dig!
  Kram!
  Maria

  SvaraRadera