fredag 13 augusti 2010

Paket :-)

Igår fick jag mitt garn&te-paket från StitchOrDie. Jättefina garner och gott te. Två nystan Drops Delight, ett garn som jag har stått och dreglat över i garnaffären :-) och som jag dessutom tror funkar för mig trots att det är ett ullgarn (jag är rätt känslig för ull, mohair osv... det mesta kliar tyvärr). Jag har kollat på höstens mönster på Garnstudios hemsida flera gånger tidigare och det finns flera väldans fina mönster för det garnet, så nu ska jag försöka välja vad jag vill göra. Sjal, pannband eller sockar? Just nu kan jag ju ändå inte sticka så jag har lite tid att fundera.
Jag fick också två nystan av ett ljust rosa bomullsgarn. Så fort jag såg det tänkte jag bara "bebis", perfekt till minitjejen i magen :-) En liten mössa, ett par sockar eller något annat...
Det vita teet är riktigt gott och de extra tepåsarna ska bli roliga att smaka :-)

Igår blev det en del gjort på stortjejens klänning, den kommer bli riktigt fin när den blir klar. Hon har designat och jag försöker tänka ut hurman kan göra det på ett hyfsat bra sätt. Mönsterkonstruktion kanjag inget om så det är väldigt amatörmässigt, men jag tror nog att vi kommer bli nöjda och stolta båda två när det blir klart. Hon gör det mesta själv efter att jag har klurat, visat och förklarat. Kul att göra något tillsammans! Hon är dessutom bra på det :-)

Ha det gott!

2 kommentarer:

 1. Grattis till garnpaketet!Ja "Delight" är helt ljuvligt!(Jag säljer ju Drops garn, så jag vet...)Virkade en bolero i det garnet härom sistens, från den nya kollektionen.Den var jätterolig att göra, det gick fort och den blev fin.
  Kul att du och tjejen syr tillsammans - hon verkar dessutom vara väldigt "haj" på det själv.
  Såg förresten att du och jag har bloggat ungefär lika länge - jag startade ockjså i maj i år.Det är jättekul - man får så mycket härlig inspiration från andra med samma intressen.
  Lycka till nu när det "drar ihop sig" till födsel!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka att du fick just det garnet, särskilt det rosa, klockrent babygarn ju :-) det e ju så spännande, det måste ju gå o räkna dagarna på en hand nu...men det e klart, man kan ju gå över tiden också. Kram

  SvaraRadera