tisdag 10 augusti 2010

Sparkbyxor + Barnpyssel

Igår blev det en del pysslat. Tjejerna och jag hade mysigt med olika hobbyprojekt i min hobbyhörna. Själv blev jag klar med sparkbyxorna som jag sydde härom veckan (saknade då tryckknappar). Det funkade till och med att brodera nallen på bröstet :-) Trodde inte att händerna skulle klara det, men man kan ju inte bara ge upp utan att ens testa. Och det gick, visserligen fick jag pausa ett par gånger men vad gör det. Funkade bättre än virkning och stickning i alla fall.


Tjejerna gjorde armband av pärlplattepärlor. Stortjejen kom på att man kunde stryka fast dekorationer på dem. Så här tjusigt blev det...Jaha, dags att ta itu med dagen... Har en del jag vill göra, ska nog börja med att skriva en liten lista över saker som jag kan tänka mig att få gjort under veckan så får vi se hur mycket som blir av. Inga måsten, mer än att se till att barnen och jag (sambon har börjat jobba igen den här veckan) får mat då och då, och hålla undan den värsta disken och oredan. Tänkte ändå att jag ska försöka göra något utöver det varje dag, för att hålla igång lite och få undan vissa saker som kan vara skönt att slippa när bebisen väl kommer. Om inte annat så kanske jag kan putsa fönster och rensa ogräs, bara för att försöka få igång förlossningen :-)

Ha det gott allihop!

5 kommentarer:

 1. Jättefina sparkbyxor!Bra gjort att kunna/orka brodera nallen, den blev verkligen fin. Vilka duktiga tjejer du har! Pärlplattearmbanden är ju jätteläckra!
  Sköt om dig i din väntans tid!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Så söta sparkbyxor!
  Hälsa flickorna att de gjort jättefina armband! Kul att att pyssla ihop!

  SvaraRadera
 3. Vad duktiga ni är, både du och tjejerna! Jag är grymt imponerad av kläderna du syr, önskar jag också kunde... det vore så roligt att kunna sy de barnkläder man vill ha. Och Mycket Snygga Pärlsmycken!

  Skriv på din lista att du ska skämma bort dig själv också =)... brukar ju bli lite si och så med det ett tag sen när bebisen kommit om jag minns rätt =)

  SvaraRadera
 4. Så pyssligt det ser ut:-) Det ska bli så spännande o följa när bebben kommer! Jag hoppas verkligen du vill visa en bild på henne sen! Förstår om man inte vill fota sina barn hela tiden o lägga ut, men en bebis kan man väl få se en gång..? Hoppas! O hoppas att allt går bra!

  SvaraRadera
 5. FINA sparkbyxor !!!! Spännande nu eller hur ? !!! Kram Eva

  SvaraRadera