tisdag 17 augusti 2010

Rastlös idag...

Idag har jag varit så rastlös, nu har jag väntat färdigt tycker jag... visst kan jag sysselsätta mig men jag klättrar ändå på väggarna, har svårt att slappna av och njuta av det jag gör även om det är roliga saker egentligen. Antingen bara sitter jag och slöar, surfar och läser, fast utan att kunna slappna av riktigt... eller så gör jag saker men på ett lite "stressat" sätt...

Jaja... Dagens skörd av pysselaktiviteter blev:
- fixade stortjejens sandaler som hade tappat en del pärlor, de har fått nya nu (dock ingen bild på dessa)
- ett bröllopskort
- ett par babyleggings
- långpannebullar ("fuskbullar" som inte kräver en massa arbete med händerna)
- mumsiga småsega brownies med hasselnötter

Natti natti!6 kommentarer:

 1. Ojoj, så produktiv du har varit! Pratade med min granne idag, och hon hade putsat fönsterna den dag hon födde! Det satte nog igång det hela sa hon. Förstår att det måste kännas lite frustrerande, det kan väl inte vara så lätt att tänka på annat heller..? Kram, och hoppas hon kommer snart :-)

  SvaraRadera
 2. Du är ju inte rastlös utan supereffektiv! Browniesarna ser enormt goda ut!

  SvaraRadera
 3. Intet är som väntans tider.....Bra gjort av dig att hinna med så mycket ändå! Bullarna hade jag gärna smakat. Och det andra såg jättefint ut också. Sov gott, du också!
  Maria

  SvaraRadera
 4. Usch vad trist med all väntan! Hoppas bebbe bestämmer sig för att titta ut snart! Så länge kan du kanske roa dig med att lägga ut receptet på de där browniesarna, dom ser underbara ut :)

  SvaraRadera
 5. Inga dagar är så långa som de sista... Hoppas hon kommer snart!!
  Vad mycket du får gjort när du "inte gör så mycket"!! Om du får för dig att ändå lägga tid på browniesarnas recept kanske fuskbullarna kunde hänga med av bara farten... skulle passa mig i min vardag så himlans bra =)

  Kram ♥♥♥

  SvaraRadera