lördag 7 augusti 2010

Tillbaka igen :-)

Hej på er! Kul att vara tillbaka i bloggvärlden. Vi har tillbringat en härlig vecka i skärgården, utan tillgång till internet. Så om någon har saknat mig och trott att det blivit bebis så har ni gissat fel ;-). Men nu hoppas jag att minitjejen vill komma ut, en vecka kvar till beräknat men för min del så är hon mer än välkommen vilken dag som helst nu.

Som sagt, vi har varit ute på landet, tillsammans med en del av släkten. Barnen har lekt med sina kusiner, badat, fiskat, spelat fotboll... Själv har jag umgåtts, fikat, läst, löst korsord, badat... tyvärr vill händerna inte alls längre :-( Hade med mig både stickning och virkning men det funkar inte. Något enstaka varv då och då, men händerna somnar och värker, så nu får det ligga nere tills minitjejen kommer. Jag hoppas dock att jag ska kunna sy lite istället.

Imorgon ska jag avslöja min hemlis. Kan egentligen göra det nu men orkar inte fixa med foton, de finns fortfarande bara i kameran. Så Maria och eventuellt andra nyfikna får ge sig till tåls yttelrigare lite till :-)

Nu ska jag surfa runt och se vad som har hänt i veckan, jag har ju lite att ta igen... :-)

Ha det gott allihop!

4 kommentarer:

 1. Trodde nog oxå det blivit bebis...vår granne ska också ha när som helst, hon har värsta jättemagen. Spännande. Hoppas allt går bra när hon väl tittar ut! Kramar

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem igen!Känn ingen press att vara snabb med att visa nya alster. Ta hand om dig nu när sista nedräkningsdagarna är inne.Lycka till!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig vecka! Trist att händerna inte vill men det blir nog bättre direkt sedan!

  SvaraRadera
 4. Ja, trodde också på en baby. Men vad bra att du fick några dagar i vår härliga skärgård. Må gott sista grav-tiden !!! // Eva

  SvaraRadera