söndag 29 augusti 2010

Jag har virkat idag!

Jodå, jag gav mig på virkningen... har ju haft lite abstinens ett tag nu... Det funkade! Jag har fortfarande dålig känsel i fingertopparna men händerna somnade inte och värkte inte. Inte mycket i alla fall, men jag fick pausa lite då och då. Det blev några varv på syrrans sjal :-)

Eva, självklart vill jag hjälpa dig med mätningen :-) Dotterns fötter är 8 cm, så om dina virkade tofflor är mjuka och lite formbara (inte för stela) så borde de funka bra till nyfödda tycker jag. Sedan är ju alla barn lite olika men eftersom mini håller "medelstorlek" på vikt och längd så gäller det nog fötterna också.

Gonatt!

Inte mycket pyssel och handarbete nu...

Den här veckan har det så klart inte blivit mycket pysslat eller handarbetat här. Finns inga rutiner än och sömnen, tiden och orken blir lidande. Men det är ju bara som det ska vara med en liten nyfödd i familjen :-) Minitjejen är helt ljuvlig och den finaste som finns!!! På delad förstaplats med alla syskonen förståss...

Ville bara visa att jag lever även om jag inte gör så mycket väsen av mig just nu. Det lär bli desto mer framöver, när tillvaron har 'satt sig', för idéer finns det gott om :-)
Jag surfar runt i bloggvärlden lite grann varje dag i alla fall, även om jag inte skriver eller kommenterar så mycket.

Ha det gott allihop!

PS. Tror nog att jag ska försöka mig på lite virkning eller stickning idag... Domningarna i händerna har inte släppt än, men lite bättre är det i alla fall.

Tävling hos Garntjänst

Garntjänst är välkänt i de flesta hem där man finner kreativa och handarbetsintresserade människor. Här hittar du massor av garn och mönster till allt från klassiskt snygga kläder till trendiga och moderna plagg. Med en historia som sträcker sig 140 år tillbaka i tiden samlar vi nu allt handarbete under ett tak på www.garntjanst.se.





”Jag är med och tävlar om valfri produkt hos Garntjänst, hos Stickamera, var med du också!”

tisdag 24 augusti 2010

Nyfödd!

Tack för alla gratiis och lyckönskningar! Det värmer att vara en del i en gemenskap av (mestadels) okända människor. Jag tycker det är fantastiskt att känna att folk bryr sig om varandra även på det här anonyma sättet. Jag hade ingen aning om att bloggvärlden kunde vara sådan innan jag började blogga i våras, men det fick jag snabbt lära mig. Tack alla för den fina gemenskapen!

Förlossningspersonalens anteckningar...

















Och här har vi det lilla underverket i famnen på yngsta storasystern...












Ha en bra kväll allihop!

Minitjejen är här!!! :-)

Så ville hon äntligen komma ut i stora världen, vår lilla minitjej. Natten till igår blev lång och intensiv. Värkarna började redan tidigt på söndag morgon men det tog tid innan de satte in ordentligt och blev regelbundna och täta. Vid halvtiotiden på kvällen åkte vi in till KK och sedan blev det några intensiva timmar innan hon äntligen äntligen var ute, vid kvart över tre på natten. Allt gick bra. 50 cm, 3754g. En bild kommer lite senare.

Igår var vi rejält slitna, jag och sambon (mini sov större delen av dagen), men nu börjar jag känna mig mänsklig igen. Visserligen blev det långt ifrån någon sammanhållen sömn i natt eftersom minitjejen ville äta titt som tätt, men jag har kunnat sova bra dessemellan.

Storasyskonen hälsade på igår eftermiddag och de sken som solar alla tre. Särskilt stortjejen har varit mycket otålig och hon var så lycklig nu :-) Det är härligt att se!

Ha det bra!

lördag 21 augusti 2010

Fyndböcker!

Idag blev det en heldag ute på vift. Tröttande men roligt att få lite att göra, komma hemifrån och få lite sällskap. Sambon och jag har tillbringat några timmar på Ikea, därefter varit på fika hos vänner och på hemvägen en sväng till Maxi.

På Ikea skulle vi bara ha två tavellister, ni vet såna man sätter upp på väggen för att ställa tavlor på. De ska upp på en vägg i köket. Jag tycker om att rama in en del av barnens teckningar och tänker mig att man kan ställa dem där, som ett litet galleri. Tavellisterna gör det lätt att byta barnens alster då och då utan att hålla på och spika i väggarna.
Naturligtvis blev det inte bara tavellister utan en del annat också. Framför allt förvaringslådor i plast. Vi är båda två barnsligt förtjusta i förvaringssystem, lådor, backar, burkar och sånt :-) Och vi har fortfarande rätt mycket oordning i förråd och hall trots att det är dryga året sedan vi flyttade in. Nu ska det bli ändring på det! (Jag tror dessutom att det måste bli ändring nu, för när jag ska gå hemma ett år eller mer så kommer jag bli galen om det inte är lite bättre ordning.)

När vi var på hemväg och sambon påminde mig om att vi skulle handla lite mjölk och annat också ville jag bara hem, då var jag trött... Övervägde att stanna i bilen medan han gick in på Maxi men konstaterade att de tnog var skönare inne på Maxi, det är så kvavt idag. Och tur var väl det för väl inne på Maxi fyndade jag :-)
Först hittade jag en vaxduk jag verkligen gillade, den ska jag klä om skötbordsdynan med (som nu är ganska tråkig, lite så där smutsvit). Jag har inte fotat än, så det får ni se när det blir klart.
Sedan kom jag till bokavdelningen där de hade lagerrensning med otroligt låga priser. Köpte bland annat fyra handarbets/pysselböcker för 25 kr styck!!!


















Jag har inte hunnit titta i dem hemma än, men jag bläddrade ju så klart igenom lite lagom i affären. De verkar väldigt trevliga och med fina mönster. Ska bli kul att titta närmare på dem.

Och nu är nog maten snart klar... Sambon grillar snabbrimmade ankbröst i paket och gör sallad med rödbetor, bönor, getost, nötter mm till... ska bli smaskens!

fredag 20 augusti 2010

Jodå, jag är fortfarande hemma...

Idag är jag bara så less... har inte haft någon motivation att göra något alls, men har gjort lite ändå. Men det hjälper inte att det är saker som jag vill göra och som i normalfallet hade varit jättekul... det är ju inte det jag helst vill göra!

Jag har i alla fall gjort en present till en vän som ska flyta utomlands på ett år, men det kan ni få höra mer om efter att vännen har fått presenten.

Jag började sy ihop delarna till jeansväskan också, inga bilder än dock.

I övrigt har jag promenerat en sväng, läst tidningen, gjort absolut ingenting, tagit ett dopp i poolen, fikat lite... Nu ikväll lagade sambon och jag middag ihop, riktigt god lax blev det. Sedan har vi suttit i uterummet med mysbelysning och lärt oss spela Mah Jong. Äntligen! Jag har haft spelet i bortåt 15 år utan att spela det. Spelade en hel del på gymnasiet och tyckte det var roligt då. Sambon gillade det också så nu blir det nog mer spelat när vi väl har lärt oss :-) Så efter en långsam och seg dag har vi haft enmysig kväll till slut. Nu blir det nog en film innan läggdags.

Gonatt!

torsdag 19 augusti 2010

Inte mycket pyssel...

... att berätta om idag. Det närmaste jag kom pysslandet på hela dagen var att jag bläddrat igenom ca halva nya Panduro-katalogen, som dök upp som en trevlig överraskning i brevlådan idag. Framåt kvällskvisten började jag dock klippa till delar till en jeansväska (mönster i boken "Vårglädje"), vi får väl se om det blir något sytt imorgon eller om det äntligen blir bebis istället :-)

Istället för pysslande blev det lite röjande i köket och rensande i några lådor. En promenad, lite läsning, somnade ett tag... En aktiv förmiddag och en väldans inaktiv eftermiddag och kväll...

Hoppas att ni inte får höra av mig imorgon ;-)

onsdag 18 augusti 2010

Rena fönster

Jaha, då har man putsat fönster då... inte hela huset, det finns mååånga fönster kvar, men jag har i alla fall fixat utsikten ifrån uterummet :-)  Har retat mig hela sommaren på de skitiga fönstrena och jag vet inte hur många gånger jag har funderat på att tvätta dem. Det tog ju inte ens speciellt lång tid. Skulle kunnat fortsätta med lite fler fönster men men... det kommer ju en dag imorgon också :-)

Har bakat lite bröd också... müslibröd i långpanna. Eget hopkok. Orkar inte fota just nu, men de är inte så spännande i alla fall. Fast goda!

Morden i Midsomer ikväll...

Recept

Tack för alla era kommentarer! Så glad jag blir :-)

Det är egentligen inte så svårt att hinna med många saker trots att jag "inte gör så mycket""... Jag är ensam hemma på dagarna nu och vi har inga barn på kvällarna heller (de är hos sina andra föräldrar den här veckan), så jag har inga som helst måsten att ta hand om. Jag tog visserligen hand om lite tvätt igår och har satt igång en maskin idag också, men det sköter ju sig själv mesta tiden.
Idag jobbar sambon hemma men han kommer bara sitta framför datorn hela dagen och jag sköter mig själv. Enda skillnaden mot igår är att det är musik på hela tiden.

Visst kan jag dela med mig av recepten, de kommer här...

Brownies
(vet inte var receptet kommer från, har haft det länge)
30-35 st

100 g smör/margarin
4 dl farinsocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
100 g grovt hackade mandlar/nötter

Smält smöret. Blanda alla ingredienser. Lägg bakplåtspapper i en liten långpanna (20x30 cm) och tryck ut smeten i den. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min i 175 grader. Låt svalna lite och skär sedan i bitar. Ät och njut!!! Lite sega och fullkomligt supersmarriga :-)


Långpannebullar
(från "Sju sorters kakor")
3 längder eller 35 bitar

75 g smör/margarin
4 dl mjölk
25 g jäst
1/2 tsk salt
1/2 dl socker
1 ägg
ca 1 liter vetemjöl

Garnering:
pärlsocker
hackad sötmandel (jag tog kanel istället)
ca 100 g smör/margarin

Smält matfett, häll på mjölken och ljumma till 37 grader.
Lös upp jästen i degspadet. Tillsätt resten. Det blir en kletig deg. Jäs ca 30 minuter.
Arbeta degen några minuter i bunken. Häll degen i en smord långpanna (30x40 cm). Den är fortfarande kletig och inte helt lätt att få ut jämnt, men vad gör det? Lite ojämna bullar är väl bara charmigt :-) Jäs ca 30 miuter.
Strö på pärlsocker och hackad mandel (eller kanel). Hyvla matfettet i tunna skivor och fördela på kakan (det behöver inte täcka helt, det smälter ut).
Grädda direkt mitt i ugnen 15-20 minuter i 200 grader (varmluft 175 grader).
Låt svalna och skär sedan i bitar.


Idag har jag gett mig i kast med lagningshögen... hittills har jag lagat stortjejens favoritjeans, sambons mycket slitna och högt älskade handduk (jo det kan faktiskt finnas en hel del nostalgi i en handduk) plus några småsaker. Men där finns mer i högen så jag behöver inte bli sysslolös. Kanske gör jag som Fiff förslog och sätter igång med fönsterputsning, det skulle verkligen behövas!!! Funderade faktiskt på det igår...

Ha en bra dag allihop!

tisdag 17 augusti 2010

Rastlös idag...

Idag har jag varit så rastlös, nu har jag väntat färdigt tycker jag... visst kan jag sysselsätta mig men jag klättrar ändå på väggarna, har svårt att slappna av och njuta av det jag gör även om det är roliga saker egentligen. Antingen bara sitter jag och slöar, surfar och läser, fast utan att kunna slappna av riktigt... eller så gör jag saker men på ett lite "stressat" sätt...

Jaja... Dagens skörd av pysselaktiviteter blev:
- fixade stortjejens sandaler som hade tappat en del pärlor, de har fått nya nu (dock ingen bild på dessa)
- ett bröllopskort
- ett par babyleggings
- långpannebullar ("fuskbullar" som inte kräver en massa arbete med händerna)
- mumsiga småsega brownies med hasselnötter

Natti natti!



















måndag 16 augusti 2010

Virkade blommor och ett kort

Hade en hel del idéer om vad dagen skulle innehålla idag... men det bidde inte så mycket mer än en tumme ;-)
Tja, jag har ju inte precis några krav på mig själv just nu heller, väntar mest... Vi får väl se om det händer mer av de där idéerna imorgon. Fast helst får det ju hända något helt annat förståss :-)

Dagens pysselskörd blev i alla fall ett "utan-anledning"-kort till en kompis och små rosa virkade blommor till babykoftan som jag blev klar med tidigare i sommar. Jag norpade en liten bit av det fina babygarnet jag fick i bytespaketet, kom på att det var precis perfekt i färg och tjocklek. Händerna klarade av den lilla virkningen, men jag fick pausa ett tag innan jag sydde dit dem. Men skam den som ger sig :-)


















































Nu är det CSI-dags!

söndag 15 augusti 2010

Tygfrossa och barnvagnslakan

Härom veckan var jag på stan och hamnade på Panduro (ojdå! hur gick det till...?) där de råkade ha slutrea, dvs rea på reapriserna. Jag hade  faktiskt ett ärende dit "på riktigt" också, jag skulle ha material till tavlan som jag visade nyligen, den till den 40-åriga bröllopsdagen. Hur som helst, på rean hittade jag ett par tyger som jag inte kunde låta bli, de var ju så billiga :-) Jag visste inte alls vad det skulle bli men vad gjorde det?

Igår var jag så tygaffären i grannbyn för att köpa tryckknappar (som de inte hade) och där hade de också  rea. Så klart kom jag därifrån med ett antal tygbitar, varav de flesta kom från stuvbitshyllan. De har stora stuvbitar så det faktiskt  räcker till något :-)

Så nu tänkte jag visa en liten kavalkad med bilder på mina nyförvärv. Ni får ta färgerna med en liten nypa salt, jag tycker det är helt hopplöst att få till rätt färger på fotona.














Rosa tyg med prinsessor, från Panduro, 29 kr/m. Igår sydde jag påslakan och örngott till barnvagnen.















En lite mindre bit (0.5 m) av ett ljusblått tyg med pirater, Panduro. Det här gillar lillkillen, vifår se vad det kan bli av det.














Lila tyg med mönster i limegrönt mm (inte så bra återgivet här), Panduro, 29 kr/m. Älskar det här tyget och skulle vilja göra soffkuddar, men sambon gillar det inte så det får bli något annat. Vet inte alls vad just nu. Köpte 2 m men önskar att jag hade köpt minst det dubbla, för jag har kommit på att det hade passat jättebra till en strandfilt med inbyggd kudde, som går att vika ihop och bära som en väska (har mönstret i en gammal tidning).














Mörkbrunt med guldfärgade ränder. Tänker mig en kort smal kjol till mig själv. Fast det räcker till mer än så...














Rosablommigt bomullstyg. Blir troligen en sommarklänning till minitjejen (eller någon av de andra) nästa sommar.














Klarröd tunn trikå med vita prickar. Kan också bli en sommarklänning, blus, t-shirt... Eller något helt annat... vi får se :-)














Mörk bild av ett nästan vitt tyg med stora blommor i olika rosa nyanser och mönster, med lite grönt i också. Superfint tycker jag, sambon tycker så där (vi har inte helt lika smak). Men han får stå ut med det (och det gör han) för det här blir en perfekt matbordsduk... tyget är 140 x145 cm, så det är bara att fålla så är duken klar :-)














Samma tyg igen...














Det är tyget lyckas jag inte alls fotografera rättvist. En helt underbar ljusgrön färg med massor av lyster (blankt polyestertyg) med broderier. Vet precis vad det ska bli... har ett mönster i en fem år gammal tidning, en klänning som jag har tittat på många gånger. Så det här tyget ska bli nästa sommars finklänning. Älskar tyget och jag vet att jag inte kommer hinna tröttna på det innan dess.














Närbild på broderierna, men som sagt... får inte till bilderna på det här tyget. Vi får väl se om jag orkar görra ett nytt försök när vädret blir ljusare så att jag kan fota utomhus.

Jaha, som ni ser har jag lite att leka med nu :-) Fast det som ska bli till m ig får vänta ett tag så att jag blir av med lite graviditetskilon, och de somriga tygerna får nog också vänta, till nästa år. Men den stora blommiga duken går ju snabbt och enkelt att göra, kanske redan idag, vem vet?

Ha en skön söndag eftermiddag!

fredag 13 augusti 2010

Snart...

Bara en liten kommentar till Fiffs kommentar på mitt förra inlägg... Det behövs knappt en hand ens en gång för att räkna dagarna, förlossningen är beräknad till på söndag. Men det kan ju lika gärna dröja ytterligare två veckor (plus/minus två veckor är fullt normalt)...

Vi är alla lite otåliga nu, eller snarare ganska mycket :-)

Var på kontroll hos min barnmorska idag och allt var så bra. Nu hoppas vi bara att jag "slipper" komma dit igen :-) Inte förrän till efterkontrollen.

Och så en liten kommentar till Marias kommentar också... Jodå, stortjejen är rätt haj på sömnaden och det är så roligt att se. Hon hade extra syslöjd på "Elevens val" under vårterminen och hon har alltid varit väldigt kreativ.

Gonatt allihop!

Paket :-)

Igår fick jag mitt garn&te-paket från StitchOrDie. Jättefina garner och gott te. Två nystan Drops Delight, ett garn som jag har stått och dreglat över i garnaffären :-) och som jag dessutom tror funkar för mig trots att det är ett ullgarn (jag är rätt känslig för ull, mohair osv... det mesta kliar tyvärr). Jag har kollat på höstens mönster på Garnstudios hemsida flera gånger tidigare och det finns flera väldans fina mönster för det garnet, så nu ska jag försöka välja vad jag vill göra. Sjal, pannband eller sockar? Just nu kan jag ju ändå inte sticka så jag har lite tid att fundera.
Jag fick också två nystan av ett ljust rosa bomullsgarn. Så fort jag såg det tänkte jag bara "bebis", perfekt till minitjejen i magen :-) En liten mössa, ett par sockar eller något annat...
Det vita teet är riktigt gott och de extra tepåsarna ska bli roliga att smaka :-)













Igår blev det en del gjort på stortjejens klänning, den kommer bli riktigt fin när den blir klar. Hon har designat och jag försöker tänka ut hurman kan göra det på ett hyfsat bra sätt. Mönsterkonstruktion kanjag inget om så det är väldigt amatörmässigt, men jag tror nog att vi kommer bli nöjda och stolta båda två när det blir klart. Hon gör det mesta själv efter att jag har klurat, visat och förklarat. Kul att göra något tillsammans! Hon är dessutom bra på det :-)

Ha det gott!

onsdag 11 augusti 2010

Trädgårdspyssel

Tack för era fina kommentarer!
Jag är faktiskt rätt stolt över kläderna jag har fått ihop i sommar, det har blivit bättre än jag trodde :-) Jag har inte sytt mycket tidigare och det jag har gjort var väldigt länge sedan. Men det är riktigt roligt!
Jag har hälsat till tjejerna och de såg allt lite stolta ut :-)

Igår blev det lite trädgårdspyssel. Försökte mig på ogräsrensning men det funkade inte riktigt, vare sig med ryggen eller händerna, så jag gav mig på tomatplantorna istället. Jag vet inte om någon minns hur de såg ut när de äntligen, väldigt sent i våras, fick komma ut och ner i rejäla krukor. Vill någon se så kolla här. Jag trodde knappt det skulle bli några tomater, men det har det faktiskt blivit. Inte så många, men så har jag ju inte kommit ihåg någon som helst gödning heller, och inte är de i närheten av röda eller gula heller, men de finns i alla fall. Toppat, tjuvat och hållit efter har jag inte heller gjort men vatten har de åtminstone fått, så nu var de rejält vildvuxna. Och larvätna :-( Plockade bort en hel massa gröna små larver och håliga blad, tjuvade, toppade och stöttade upp lite mer. Fast jag har ju svårt att ta bort det som redan har börjat växa... samtidigt är det ju bara att inse att solsäsongen faktiskt kan ta slut rätt abrupt och att det är bättre att gallra lite för att få chans att få nånting att bli klart, istället för att spara allt... Så här ser de ut nu, lite större än sist, men långt ifrån mina bäst skötta plantor genom åren :-)













Idag har jag hjälpt lilltjejen att röja i sitt rum (det började närma sig lite krisläge, enligt mamma alltså... ;-) ...), vikt en hel massa tvätt och städat i tvättstugan och dessutom börjat sortera i mina klädlådor och garderoben. Sedan blev det lunchdags och nu sitter jag här.

Jag lovar att inte hålla igång hela tiden utan skämma bort mig med lite vila också, men jag är så rastlös nu och går bara och väntar så det är lite svårt att bara vara. Och så tycker jag om ordning och reda så det är lite av en välgärning mot mig själv också att plocka i ordning.

När det gäller bebisbilder så ska jag fundera på saken, och diskutera med sambon. Av princip visar jag inte bilder på familj och vänner, men samtidigt så förstår jag ju att ni är lite nyfikna efter att jag har tjatat om bebisen hela sommaren :-) Vi får se hur det blir.

Ojoj, det här blev långt och lite hoppigt och svamligt :-) Nu ska jag ta mig lite eftermiddagskaffe och sedan ska jag hjälpa stortjejen att börja sy en klänning. På frihand... hmm... hon har tyg och idéer men vi har inget mönster. Precis det jag skrev tidigare att jag inte kan.... får väl använda en befintlig klänning som mall. Wish us luck! :-)

tisdag 10 augusti 2010

Sparkbyxor + Barnpyssel

Igår blev det en del pysslat. Tjejerna och jag hade mysigt med olika hobbyprojekt i min hobbyhörna. Själv blev jag klar med sparkbyxorna som jag sydde härom veckan (saknade då tryckknappar). Det funkade till och med att brodera nallen på bröstet :-) Trodde inte att händerna skulle klara det, men man kan ju inte bara ge upp utan att ens testa. Och det gick, visserligen fick jag pausa ett par gånger men vad gör det. Funkade bättre än virkning och stickning i alla fall.






























Tjejerna gjorde armband av pärlplattepärlor. Stortjejen kom på att man kunde stryka fast dekorationer på dem. Så här tjusigt blev det...



























Jaha, dags att ta itu med dagen... Har en del jag vill göra, ska nog börja med att skriva en liten lista över saker som jag kan tänka mig att få gjort under veckan så får vi se hur mycket som blir av. Inga måsten, mer än att se till att barnen och jag (sambon har börjat jobba igen den här veckan) får mat då och då, och hålla undan den värsta disken och oredan. Tänkte ändå att jag ska försöka göra något utöver det varje dag, för att hålla igång lite och få undan vissa saker som kan vara skönt att slippa när bebisen väl kommer. Om inte annat så kanske jag kan putsa fönster och rensa ogräs, bara för att försöka få igång förlossningen :-)

Ha det gott allihop!

söndag 8 augusti 2010

Hemlis = Tavla

Hemlisen jag gjorde förra veckan var en present till ett par som firade 40-årig bröllopsdag... istället för ett kort gjorde jag en tavla från mig med flera. Det första jag gjort som har någon likhet med scrapbooking, dock utan foton inblandade.
Jag använde en deep edge ram från Panduro och gjorde en bakgrund av servett decoupage, med vita servetter med motiv av liljor. Därefter dekorerade jag med guldmålade träsiffror, brads, pappersrosor, självhäftande hjärtan, brodyr mm.
Det var svårt att få bilder med bra färger, närbilden på den nedre delen är mest rättvisande.

Sov gott!



lördag 7 augusti 2010

Tillbaka igen :-)

Hej på er! Kul att vara tillbaka i bloggvärlden. Vi har tillbringat en härlig vecka i skärgården, utan tillgång till internet. Så om någon har saknat mig och trott att det blivit bebis så har ni gissat fel ;-). Men nu hoppas jag att minitjejen vill komma ut, en vecka kvar till beräknat men för min del så är hon mer än välkommen vilken dag som helst nu.

Som sagt, vi har varit ute på landet, tillsammans med en del av släkten. Barnen har lekt med sina kusiner, badat, fiskat, spelat fotboll... Själv har jag umgåtts, fikat, läst, löst korsord, badat... tyvärr vill händerna inte alls längre :-( Hade med mig både stickning och virkning men det funkar inte. Något enstaka varv då och då, men händerna somnar och värker, så nu får det ligga nere tills minitjejen kommer. Jag hoppas dock att jag ska kunna sy lite istället.

Imorgon ska jag avslöja min hemlis. Kan egentligen göra det nu men orkar inte fixa med foton, de finns fortfarande bara i kameran. Så Maria och eventuellt andra nyfikna får ge sig till tåls yttelrigare lite till :-)

Nu ska jag surfa runt och se vad som har hänt i veckan, jag har ju lite att ta igen... :-)

Ha det gott allihop!