onsdag 26 januari 2011

Härlig promenad :-)

Idag har vi jättehärligt väder här! Lilltösen och jag har varit ute på långpromenad och njutit av solen och den blåa himlen. Lagom kallt och vindstilla. Härligt!
Väl hemma igen kollade jag posten och hittade en glad överraskning :-) Nya numret av "101 Nya idéer". Nu har vi ätit lunch och jag har gjort kaffe och har tänkt försökt sitta en stund i ett soffhörn och bläddra i tidningen. Fast det verkar kört... lilltösen har tröttnat på att ligga på golvet med sina leksaker och ropar just nu i högan sky att mamma faktiskt ska komma. Jaja... tidningen finns ju kvar till lite senare :-)

5 kommentarer:

 1. Härligt med en vårvinterpromenad i solen! Och härligt med en sådan tidning! Jag prenumererar också på den, så jag hoppas att jag hittar den i posthögen när jag kommer hem. Ja, de små vill ju ha mer och mer sällskap desto större de blir. Och det är ju mysigt. Hoppas att du får en egen stund med tidningen lite senare.

  SvaraRadera
 2. När jag nu äntligen var förbi affären där de brukar ha den, tittade om den fanns (vilket det inte gjorde) så ser jag den hos dig!

  SvaraRadera
 3. Lyckost som haft fint väder !!!! Hoppas imorgon här !!! Jaha den tidningen vill man ju ha. Brukar alltid vara intressant. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Härligt det låter... *liten nostalgisuck* ♥

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får lite lugn med tidningen snart:-)

  SvaraRadera