torsdag 27 januari 2011

Om mig

Har precis uppdaterat infon under "Om mig". Upptäckte härom dagen att det stod "tre barn och ett på väg"... Inte helt up to date! Lilltösen är ju redan fem månader (var tar tiden vägen egentligen???) och det är definitivt inga fler på väg. Not now, not ever. Jaja, man ska aldrig säga aldrig, jag vet... men blir det fler så är det i så fall pga en "olycka". Skulle det hända så är så klart det lilla pyret precis lika välkommet som de andra fyra men det är inget vi kommer gå in för. Nu ska vi ägna tiden och orken åt de fyra underbara ungar som vi har :-)

Godnatt!

PS. Hade tänkt mig något litet firande vid 3333 besök, men det gick fort på slutet så jag hängde inte riktigt med. Får hitta på något annat istället.

5 kommentarer:

 1. Vad konstigt, jag tänkte precis på det igår när jag "hälsade på", men så ville jag inte säga nåt, för det kanske var ett till på väg...men du vet jag ;-) hihi.

  SvaraRadera
 2. 5 månader!!! =O Jag säger detsamma; vart tar tiden vägen...? Var ju alldeles nyss jag kikade varje dag för att se om det "hänt nåt" =)

  SvaraRadera
 3. Ja, när man har små barn går tiden fort - tänk att lilltösen redan är 5 månader! Hon blir väl mer och mer social, tänker jag. Mysigt! Och så har hon några extra "småmammor" som kan roa henne emellanåt också. Vilken rikedom ni har!

  SvaraRadera
 4. Blev lite full i skratt när jag läste. Jag hade två flickor och var nöjd med det, tänk att det blev två till utan planering, så kan det gå.

  SvaraRadera
 5. Har det verkligen gått 5 månader sen det lilla pyret tittade ut.
  Och det där med att vara nöjd med 4 där har jag också varit men helt plötsligt hade jag 3 till. Så man kan aldrig veta

  SvaraRadera