lördag 22 januari 2011

Hemlissömnad och träningssvammel

Idag passade minitjejen på att sova en långsovning under eftermiddagen när vi två var ensamma hemma. För en gångs skull så gick jag raka vägen ner i källaren och satte mig vid symaskinen. Jag hann klippa till och göra alla markeringar på delarna till en... nej, det kan jag inte avslöja för det är ett hemligt projekt, åtminstone hemligt för den som ska få resultatet, och personen i fråga kan tänkas titta här, kanske. Hur som helst så hann jag dessutom sy en del på hemlisen och har väl två tredjedelar kvar. Dvs jag har kommit ungefär halvvägs, man måste ju räkna in klippandet och sånt också.
Det var så kul att få tillfälle att sy, jag är så sysugen och har en hel del idéer i huvudet. Hoppas jag kan få till en del av dem i alla fall, helst alla så klart :-) Imorgon ska vi ut och leta tyg till nya köksgardiner.

Fortfarande inga bilder på mösan och vantarna... :-(

Har kommit igång rätt bra med träningen nu, någon kanske minns att jag har tagit itu med mina graviditetskilon... med hjälp av rätt mat och en del träning så ska jag komma i min garderob igen :-) Det går faktiskt åt rätt håll, sakta men säkert. Åtminstone ser det så ut på vågen, däremot kan jag inte se någon skillnad i spegeln. Hmm... Träningsmässigt har det blivit raska promenader, styrketräning och lättare yoga här hemma. Tidigare i veckan tog jag första löprundan på över ett år, skönt! Inte fort, inte långt, men skönt! Och så har jag börjat på dansträning, något som kallas "Dance Invasion 30+" och som beskrivs så här: Du som har dansat en del tidigare eller du som kanske inte gjort det på ett tag men gärna vill ta upp det igen. Eller varför inte du som inte kan sitta still då du hör musik och tror att du är ensam hemma, just DIG söker vi till denna grupp! Här fokuserar vi på dansglädje och hård fysisk träning, Beach 2009, det är bäst att vi laddar i tid! Kom igen nu och låt oss visa folk hur det går till på rätt (??) sida om 30! (Dåligt uppdaterat på sidan (beach 2009!!) men men...) Hård träning håller jag inte med men, men det är kul. Och några kalorier förbränner man väl, på ett roligt sätt :-)

3 kommentarer:

 1. Bra gjort. Vilket? Allt! Och du, jag har också gått ner enligt vågen men inte ser jag ngt i spegeln, än! Det kommer. Bra gjort!

  SvaraRadera
 2. Spännande med hemligt syprojekt! Ser fram emot att få veta mer sen... :)

  Duktigt med träningen också! :)

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt när man får en liten stund för sig själv, till att göra något som man verkligen har längtat efter. Lycka till med träning och dans!

  SvaraRadera