onsdag 19 januari 2011

Ojojoj...!!!

Upptäckte just att jag inte har skrivit något på över en vecka! Vet inte riktigt vad som har hänt men tiden framför datorn har varit ganska knapp ett tag. Tyvärr ligger jag efter i läsandet också men ska försöka hinna ikapp.

Det har inte blivit så mycket pysslat den senaste veckan så jag har inte mycket att visa eller berätta om... Några brödbak, dock utan bilder, lite virkat på babykoftan, ett födelsedagskort som faktiskt har fastnat på bild :-) och så finns det en färdig mössa med tillhörande "halvvantar" (eller vad jag nu ska kalla dem) som väntar på att bli fotograferade. Har varit på väg ett par gånger men det räcker ju liksom inte. Man kan ju alltid hoppas att det blir av idag.

Ha dett gott så hörs vi förhoppningsvis snart igen!

Det här kortet blev jag riktigt nöjd med. Svagt benvitt papper med vävstruktur och en halvglansig lyster. Småblommigt blått papper plus blommor klippta ur ett storblommigt matchande papper. "Broderad" ram i grönt moulinégarn. Ett par vita papperrosor och en självhäftande fjäril i kork. Och så givetvis lite glitter på de stora blommorna, har svårt att hålla mig borta från glittret.

3 kommentarer:

  1. Ett jättegulligt vårlikt kort ! Precis så man vill ha det nu . Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Härligt kort som visar vad som komma skall!

    SvaraRadera
  3. Vilket gulligt kort! Det är väl inte konstigt att du inte hinner pyssla och blogga så mycket - du har ju annat som tar din tid och din närvaro i anspråk. Ha det gott och njut av det tilltagande ljuset!

    SvaraRadera