torsdag 24 februari 2011

Cupcakes och småprat

Hejsan hoppsan! Här har man blivit sittande lite för länge. Har varit en intensiv dag idag, utan att jag har gjort så värst mycket. Men ensam med fyra barn från åtta på morgonen till halvtio på kvällen (när alla hade somnat)... bara det gör att man blir lite matt. Prat, ljud, bebisskrik och "mamma..." från morgon till kväll. Även om inte kroppen blir trött så blir huvudet lite trött. Inte menat som klagande, jag älskar de där ungarna :-)
Lilltjejen har sovit lite oroligt de senaste nätterna (vi gissar på att det är tänder på gång, hon har börjat tugga på nappen istället för att suga på den) så sömnen blir lite upphackad också.
Övervägde att lägga mig när alla barnen somnat men skulle bara dricka lite te först... "ska bara", jo tack det vet man ju hur det brukar gå ;-) Det var en och en halv timme sedan. Har suttit här i soffan med min rosa fina lilla leksak och surfat runt på härliga fina bloggar. Har inte hunnit med det så mycket denna veckan. Sportlov och alla barnen hemma, plus inlämningsuppgift på kursen jag läser... så dagarna rullar på, lite för fort.

Skrev visst något om cupcakes i rubriken... äldsta dottern var sysslolös i förmiddags och alla förslag ratades, ända tills jag föreslog bakning. "Varför sa du inte det med en gång?!" hojtade hon då och försvan iväg för att hämta sina bakböcker. Till eftermiddagsfikat bjöd hon på superfina cupcakes. Mums! (Fast hon blev lite förnärmad när jag kallade dem muffins... men det är ju muffins, bara det att nu har det blivit trendigt och då heter det cupcakes... jaja...). Det finns fler i kylen och imorgon ska jag fota dem så att ni får se.
Nu däremot ska jag gå och lägga mig. Alldeles för sent som vanligt... Men det var roligt och avkopplande att sitta här ett tag. Ha det gott allihop och sov så gott!

5 kommentarer:

 1. Självklart älskar man sina små men de tar all luft ur en efter hel dag. Jag känner igen det. Nu är mina två! (14 o 16 år) mest på sina rum och då blir man nästan ensam. Jag och gubben.
  All tid har sin charm, har jag hört.

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med barnen, men en stund för sig själv är aldrig fel. Det låter mumsigt med cupcakes (fast jag säger fortfarande muffins, och ingen har opponerat sig där hemma...). Hoppas att du fick sova bra och att denna dag blir fin!

  SvaraRadera
 3. Vill bara komma in så här lite grann och göra en liten kommentar om att jag hittat ytterligare en trevlig blogg att följa. :-)
  Önskar att jag hade någon här hemma som ville baka åt mig/oss.
  Ha en fortsatt skön fredag!

  SvaraRadera
 4. Tack för titten!
  Som sagt, man hinner inte riktigt med när man har små barn. Jag tycker det är beundransvärt att du hinner med att blogga. Det skulle inte jag ha gjort.
  Mors! ha en fortsatt trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med de små men precis som du säger man blir väldigt trött i huvudet av allt prat, kiv och lekande. Men det är det värt.

  Kram på dig.

  SvaraRadera