fredag 11 februari 2011

Huvtröja, fotboll och lökar

Ibland är jag extra glad att jag inte är fotbollstränare (varför jag nu skulle vara det, har aldrig spelat fotboll själv). Mellantjejen var på träning tidigare ikväll... nollgradigt, blåsigt och blötsnö från himlen... hu! Nej, vädret har verkligen inte varit kul de senaste dagarna.

Härom dagen skrev jag att det kliar i trädgårdsfingrarna. Senare samma dag hämtade jag mellantjejen i skolan och när vi kom hem inspekterade vi trädgården, några klasskamrater hade sett snödroppar och vintergäck så vi kollade hur det såg ut hos oss. Inga blommor men däremot hittade dottern lökar som börjat växa i komposten (efter röjning av en rabatt har en del hamnat där). Hon ville plantera några i krukor så det gjorde vi. Vet inte riktigt vilka sorter det var - vi får se :-) Så jag fick faktiskt lite utlopp för kliandet!

Till sist en bild på huvtröjan som mellantjejen fick i försenad julklapp... Tyg från Stof & Stil. Mönster från en gammal Allt om Handarbete. Dottern blev jätteglad och berättar för alla att mamma har sytt den!

Önskar alla en skön helg!

4 kommentarer:

  1. Snygg blev den :-) Verkligen härligt tyg! Spännande när man hittar lökar som är oidentifierbara, som ett litet växt-mysterium. Tack för det fina du skrev om min header, och min blogg. Det värmde i hjärtat! Kram!

    SvaraRadera
  2. Va fin :)
    Kikade förbi och önskar god morron :)

    SvaraRadera