lördag 19 februari 2011

Födelsedagskort

Det har varit en del födelsedagar på senaste tiden och jag har gjort kort till alla födelsedagsgrisar. Ett av dem glömde jag fota men resten kommer här. MEN... som vanligt kan jag inte få till några bra bilder.Utan blixt blir det så klart för mörkt, med blixt så blir det en massa blänk och för ljust. HUR gör ni andra??? Jag ser så många bra bilder på era fina kort men jag kan inte alls få till det själv. Ge mig tips!!! (Överväger att skaka liv i min skrivare och testa att scanna in korten, men det blir ju svårt när man använder blommor eller annat som sticker ut.)
TIlls vidare får ni hålla till godo med halvtaskiga bilder...

Ram av småblommigt papper. Klippbild (fastsatt med distanstejp), tygblomma, pappersros, brads och "strass".

Ram av mönstrat papper, klistermärken, pappersrosor och en hjärtbrad.
 Bara mönstrade papper...
Presentpapper med ljus, en stämplad nalle (fastsatt med distanstejp) målad med promarkers, lite mer stämplar, band och konfetti.Här skiner solen idag men det är kaltt och det blåser, blir nog mest innesittande trots solskenet. lilltjejen är fortfarande rejält snorig så hon ska inte ut i blåsten i onödan.
Hoppas att ni alla får en skön helg!

3 kommentarer:

 1. Finfina kort, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Vilka söta kort! Jag läste ett tips om att ta med blixt, men att ha ett dubbelvikt, vitt A4-ark som man håller under blixten (ovanför objektivet) och vinklar lite uppåt. Då reflekteras ljuset upp mot taket och ner igen. Då blir det lite mer lagom mycket. Jag provade det och tyckte att det fungerade ganska bra. Man kan också vinkla pappret så att blixten reflekteras in mot väggen, så får man ljuset mer från sidan.

  SvaraRadera
 3. Jättegulliga kort !! Tänk vad många som fyller år den här tiden !!! Här vimlar det !!
  Ha en mysig helg !! Kram Eva

  SvaraRadera