torsdag 3 februari 2011

Böcker, broderi & mönster

Jag fick pengar i julklapp och nu har jag använt en del av dem och köpt ett par böcker som jag länge velat ha. Så kul och inspirerande med nya böcker, nu blir jag ännu  mer sugen på att sy och handarbeta :-) De här två har jag lånat på biblioteket och läst en del i, bra att kolla att man får något man verkligen vill ha innan man köper på nätet som jag gjorde.

Virkskolan, av Jan Eaton 


Sy - den kompletta sömnadshandboken, Ica Bokförlag














Inte nog med att jag har nya böcker... idag fick jag dessutom paket i brevlådan, från Ateljé Margareta. En påsklöpare som jag ska brodera och ett mönster till en virkad trasdocka som jag tycker är härlig.














Hemlisprojekt 2 närmar sig slutet så förhoppningsvis kan jag visa både det och det första om några dagar (det blir inte så långa eller många stunder vid symaskinen så även om den totala arbetstiden inte är mer än ett par timmar så tar det sin lilla tid att bli klar). Parallellt så virkar jag ett par varv då och då på bebiskoftan och så har jag en del kort som jag planerar att göra närmaste veckan.

Ha det gott, nu ska jag krypa till kojs. Godnatt!

4 kommentarer:

 1. Har också unnat mig en bok men den dröjer så ...

  SvaraRadera
 2. Härligt med inspirerande böcker. "Virkskolan" har jag också och där får man många bra tips. Lycka till med alla dina framtida projekt!

  SvaraRadera
 3. Så härligt att köpa böcker, nästan lika bra som att köpa garn! :)

  SvaraRadera
 4. Ps. Recensera gärna sen... :)

  SvaraRadera