söndag 20 februari 2011

Nyklädda köksstolar

Igår klädde jag om köksstolarna, äntligen! Köpte tyg i november, lånade svärfars häftpistol något senare och... NU äntligen blev det gjort. Det tog max 1.5 timme! Varför tog det då bortåt tre månader innan jag gjorde det? Det kan man undra... :-) Men bra blev det, eller vad säger ni?


Sov gott!

6 kommentarer:

 1. Jättesnyggt! Ja, ibland skjuter man upp saker som egentligen går fort att göra. Nu kan du verkligen vara nöjd. Sitt vackert!

  SvaraRadera
 2. Det blev ju bra! Jag vet, det är så himla lätt att skjuta upp såna saker. Jag har faktiskt 4 stolar här hemma som väntar både på att målas, och kläs om. Men jag har inte ens skaffat tyg ännu! Känns lite segt. Skumt det där. Fast det är ju roligare att sitta o virka i soffan, tycker jag :-)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt det blev!!
  Jag har köpt tyg idag till mina matsalsstolar, kan undra hur lång tid det tar innan dom är omkläddda... Det värsta är att när jag kom hem med tyget så såg jag att jag skulle vilja byta till en annan matchande matta, och en annan fotölj, och...

  SvaraRadera
 4. Vad snygga de blev. Jag har också två stolar som jag målade om i somras, men som ännu inte fått något nytt tyg på sig. Är det svårt att få hörnen snygga tro?

  SvaraRadera
 5. Hej Klart jag tittar in hos dej. Varje gång någon anmäler sej så är jag där och kollar in bloggarna. Så nu har jag hamnat hos dej och skall läsa vad du håller på med jag blir även din förjare.
  Ha en bra vecko slut och lycka till
  Kram

  SvaraRadera
 6. Måste lägga in en kommentar till. stolarna blev jättefina ja du varför tar allt sån tid jag håller fortfarande att göra en stor kaffepåse till återviningen men hela tiden kommer det något imellan så blir det gjort istället.
  Måste få säga att du har en jätte fin blogg så jag åter kommer gärna.
  Ha det

  SvaraRadera