söndag 13 februari 2011

Tillökning igen

Så var det dags igen...fler familjemedlemmar... hastigt och lustigt är vi två till här i huset. De har inte fastnat på bild än men de ser ut ungefär så här: (Bilden lånad från Ellens marsvin.)

Stora tjejen har velat ha marsvin i flera år men jag har varit skeptisk. Hon hade två när hon var mindre men då var det mest jag som fick sköta dem. Efter ett par år ville hon ha nya men jag vägrade. Önskan har dock hållit i sig och det har varit många tårar och mycket längtan... Nu är hon lite äldre och vet vad det handlar om så nu har jag gett med mig. I fredags kväll såg jag en annons på Blocket, igår ringde jag och idag var vi där och tittade. Och två gosiga små grisar fick flytta hem till oss. Stora tjejen är minst sagt överlycklig och redan helt kär i dem :-) Det värmer i mammahjärtat att se henne med dem. En mycket djurkär och barnkär tjej!

Godnatt!

3 kommentarer:

 1. Vi har haft smådjur av många olika slag, bland annat marsvin som passade på att föröka sig innan vi hann kastrera hannen. Det blev bara en unge och hur söt som helst!
  Nu har emellertid sista buren flyttats ut ur hushållet, en period som är över och jag är glad att vi bjudit på detta och lättad att det är över! :-)
  Marsvin är bra, inte så förtvivlat små, och klart gosiga! Hoppas ni ska trivas med varandra, allihop!

  SvaraRadera
 2. Marsvin har vi aldrig haft !!! Men allt ifrån fåglar till vandrande pinnar, eremitkräftor, guldfiskar och jag hade själv en sköldpadda när jag var liten. Det hör nog till . Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Jag föstår din dotter lika mycket som jag förstår dig. Jag var så själv när jag var liten. Mina barn har och har haft djur. Jag själv har djur, för nu bestämmer jag själv. Jag har en kanin, en hund, en katt och en australiensk skäggagami (en ödla). Mitt sista marsvin dog hösten 2009. Nu blir det inga fler djur för min del, än.

  SvaraRadera