måndag 7 juni 2010

Bakgrundsbild?

Jag skulle vilja ha in en bakgrundsbild i min annars så vita blogg. Bilder finns det ju gott om på nätet men hur får man in dem i bloggen?? Många av er har gjort det så jag hoppas på lite hjälp från en vänlig själ som vill berätta hur man gör.

Nu ska jag krypa in i famnen hos sambon och se CSI, sedan är det läggdags för mig.

Ha det gott!

1 kommentar:

 1. Hej!
  Tycker din blogg är jättefin utan bakgrundsbild! =)

  Men om du ändå vill ha det kan jag tipsa om bloggers nya "malldesigner". Den är jättelätt att använda och där finns många bakgrunder att använda. (obs! Du bör kanske göra en backup på din blogg innan du ändrar något ifall något skulle bli fel!). Du kommer till den via din blogg (när du är inloggad). Klicka på "design" uppe i högra hörnet. Sedan väljer du "Malldesigner Nyhet!" under flikarna uppe i vänstra hörnet. Då kommer du in på malldesignern. Klicka på bakgrund och du ser massor av bakgrunder att välja på.

  Om du ändå tycker detta verkar krångligt kan tu titta in på min blogg i vänstra kolumnen under rubriken "Bloggdesign -Här finns hjälp". Där har jag bl.a lagt lite länkar till sidor där man kan hämta jättefina bagrunder....där finns också instruktioner hur man gör.

  Kan tipsa om länken "Fixa din Blogspot". Den sidan har hjälpt mig på många sätt. Där kan du även få hjälp med hur du gör back-up av din blogg.

  Hoppas att jag kunnat hjälpa dig lite på traven!

  Lycka till!

  SvaraRadera