lördag 19 juni 2010

Tack + presenter

Tack för era gratulationer! :-) Det värmer...


En av mina födesledagspreseenter var boken "Sticka mera" av Paula Hammerskog och Eva Wincent, som jag önskat mig av mamma och pappa. Jag hade läst om den på nätet men inte sett den på riktigt. Jag blev jätteglad för den, den verkar vara en riktig inspirationskälla, inte så mycket beskrivningar av plagg utan istället med mycket tips och beskrivningar av olika mönster, garner mm. Jag har läst lite i den och känner mig redan väldigt sugen på att testa allt möjligt.

Av sambons pappa med fru fick jag en annan 'pysselpresent'... ett plommonträd av sorten 'Victoria'. Trädgården räknar jag också till hobby/pyssel, eftersom det är något jag gör för att jag vill och mår bra av det, inte för att det är något måste. Den tredje pysselpresenten var ett sax-set från sambon med bla en rejäl tygsax eftersom jag inte hade någon bra sådan innan. Sedan blev det ju en del andra presenter också, men de hör intre riktigt hemma i pysselbloggen :-) Eller förresten... fick ju en trädgårdsbok av sambon också, "Klematis" av Ulla Hårde. Jag älskar klematis och boken är relativt nyutkommen så den ville jag så klart ha (har redan hennes tidigare bok om nävor, som också är en favoritblomma).Ha det gott allihopa!

PS. Gissar att ni inte har lyckats undgå att se åtminstone något av Victorias bröllop... måste bara säga att jag tycker blomster- och spegeldekorationerna på middagsborden är så vackra! Och jag gillar verkligen Victorias klänning, enkel men otroligt vacker...

4 kommentarer:

 1. Bra du fick victoria, det e ett riktigt bra plommonträd! Håller med dig om brudklänningen, skönt att den var så enkel, det var modernt och inte för pråligt. Den var jättevacker! Sov så gott nu

  SvaraRadera
 2. Den där stickboken har jag lånat, lånat om och lånat ännu en gång! Tycker att den är riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Victoriaplommon, mums! Många fina presenter.

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott!
  Jag håller med dig om bordsdekorationerna på bröllopet, jag tycker också att du har väldigt fina blommor på din blogg här!
  Ha det gott!

  Susanne

  SvaraRadera