tisdag 15 juni 2010

Min fina nya mini-PC

Igår gjorde jag ett impulsköp... en liten fin rosa mini-PC :-) Inte det billigaste impulsköpet precis men inte helt ogenomtänkt heller. Har sedan tdigare en 17 tums bärbar dator som är väldigt klumpig att sitta med i knät i soffan (vilket jag ofta gör) och som dessutom har varit opålitlig ända sedan jag köpte den för snart tre år sedan. Den har framkallat väldigt mycket  irritation under den tiden.
Så under våren har jag funderat på om jag skulle unna mig en liten behändig leksak bara för surf och mail... och så kom ett reklamblad i helgen... och jag kollade tester på nätet och konsulterade datorkunniga brorsan... och med nästa lön får jag årets bonus... och så skulle jag köpa skor med barnen igår... och då tänkte jag att jag skulle gå in och känna lite på datorerna innan jag bestämmer vad jag vill ha, om jag vill ha... och där stod den... inte den jag hade tänkt, men likvärdig, och fin, och sista exemplaret.... och då gick det som det gick :-)
Så nu håller jag på att bekanta mig med min nya leksak!

Det blev ett fint tyg igår också.... skulle bara ha snedremsa i tygafären men stortjejen hittade ett storblommigt härligt trikåtyg som hon ville ha en t-shirt/blus av. Och jag vill ju gärna sy, även om jag har lite för mycet på gång redan. Ni ska få se en bild på tyget lite senare, orkar bara inte resa mig och fixa det jsut nu.

Här regnar och åskar det :-( Håll tummarna för att det slutar innan kvällen, helst ska det hinna bli lite vamt också. Vi ska till Fredriksdals friluftsteater och se genrepet av årets Eva Rydberg uppsättning ikväll. Då vill vi INTE ha regn eller åska.

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Hoppas regnet höll sig borta! Grattis till mini-PC! Maken har en som jag kastar lystna blickar på...fast den är inte rosa, men ändå!

    SvaraRadera
  2. Det där lät intressant... en mini-pc! Hmmm, behöver nog kolla upp det hela tror jag! Tack för tipset! =)
    Hoppas vädret höll sig, bjöd föreställningen på många skratt? Jag brukar ju få vänta ända tills den visas på TV om väldigt länge...

    SvaraRadera