fredag 11 juni 2010

Virkade mössor

Igår gjorde jag äntligen klar tjejernas virkade mössor! Blommorna är på plats och allt är frid och fröjd. Jag har alltid för mycket jag vill göra och börjar på flera saker samtidigt. Inte så smart... varje sak tar så lång tid att få färdig då. Och egentligen är det ju väldigt skönt att bli klar med saker också. Det känns så bra när något är färdigt :-)
Så här blev de i alla fall:Så nu kanske man ska försöka vara duktig och göra en sak åt gången framöver då... eller kanske inte ;-) Jag vet att jag inte kan det så det är lönlöst att försöka :-) Men jag ska i alla fall nöja mig med att växla mellan de olika projekt jag har på gång just nu och inte påbörja något nytt. Något mer måste bli klart först.

Idag har jag varit ledig för att gå på skolavslutning och nu ska jag ha en veckas semester innan jag gör sista rycket på jobbet innan den långa semestern. Därefter blir det mammaledigt, bebisen beräknas till mitten på augusti. Det ska bli skönt att vara ledig nu, jag har varit (och är) så trött sista tiden. Men först ska jag stå ett par timmar i kiosken på idrottsplasten ikväll, suck... Inget drömjobb precis, men man får ju ställa upp för barnen, laget och klubben. Jaja, det är inte så ofta så jag ska inte klaga. All heder åt tränarna som troget ställer upp 2-3 gånger i veckan! De gör verkligen en jätteinsats!!!

3 kommentarer:

 1. Snygga och flickiga mössor! Och det var snyggt med den rosa bakgrunden tycker jag. Den är "lagom" rosa. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jättefina mössor!
  Vad gäller projekt brukar jag försöka ha ett par tre igång, något som kan tas med, något som är enkelt och något som kräver fokus men inte fler än så för då blir jag stressad och tappar lusten! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh så söta mössor! Synd att min tjej just nu inte vill ha någon, för jag skulle gärna göra en. Och det där med att avsluta projekt... well, well, det är roligare att starta nya =D

  Så fint du har här hos dig! Jag blev genast följare och tittar in ofta =)

  Ha en fortsatt härlig lördagkväll ♥

  SvaraRadera