tisdag 27 juli 2010

Bokfynd!

Igår tog sambon och jag en tur till Köpenhamn, för att bara gå och strosa och mysa tillsammans. Vi hade en skön dag (trots i ont i fötterna framåt eftermiddagen) och jag gjorde ett bokfynd. I en bokhandel hittade jag en hel del böcker om både virkning, stickning, barnklädessömnad och annat pyssel, bla den här:

Den blev jag sugen på, jättemycket fina och mysiga saker att göra i filt. Men prislappen låg på 270 danska kronor, dvs ca 340 svenska, och det tyckte jag var lite mycket just nu. Väl ute ur affären gick vi över gatan och hamnade på en bokutförsäljning, och gissa vad jag hittade... samma bok för 59 danska, dvs ca 75 svenska. Det kan man väl kalla ett fynd?!

Sparkbyxorna är nästan klara, men det visade sig i söndags att jag inte hade tillräckligt med tryckknappar hemma (i alla fall inte av samma sort). Idag ska jag vila fötterna och kroppen, men imorgon blir det en tur till stan så att jag kan köpa tryckknappar och lite andra saker som jag saknar, sedan ska byxorna bli klara.

Igår gjorde jag ingenting alls i pysselväg, eftersom vi var iväg hela dagen och jag var dötrött när vi kom hem. Men idag ska jag som sagt mest vila, så förhoppningsvis blir det lite virkat och/eller stickat, om inte händerna strejkar för mycket. Framåt kvällen får vi gäster så lite får jag ju hjälpa till med de förberedelserna också :-)

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Vilket fynd! Grattis till det! Spännande att det närmar sig med bebben :-)

    SvaraRadera