tisdag 13 juli 2010

Skickar vidare...

... awarden som jag fick till...

Fiffel och tråd
Live från "Bunkern"
Pysselstugan
Hon som stickar
Evas pysselsida
Handarbetskorgen
Amigurumi och pyssel

Jaa ni, det var inte lätt att välja... så alla ni andra som jag brukar läsa/kommentera hos, har i min lista och/eller följer... Ni är också toppen!
Jag vet att flera av er som får awarden av mig nu har fått den förr, men ni får den ändå som en uppskattning från just mig. Ni får så klart göra som ni vill med hemläxan som följer med. Och för den som inte vet är läxan alltså att 1) Berätta sju saker om dig själv, 2) Skicka vidare till sju andra bloggare.

Ha det gott allihop!

3 kommentarer:

 1. Tack Fijaffa, du e snäll! :-) Förretsen, så kände jag igen mig väldigt mkt i dina 7 saker. Jag kämpar med precis samma sak som du, jag har alltid varit "duktig", och lärt mig att om man inte är det så är man ingen bra människa. Men som du så lär jag nu om, och det går framåt! Men det krävs ju en hel del träning. Men det är bara att trycka in i huvudet att man är bra för den man är och inte för det man gör! Så heja oss ;-)

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du! Min första award! :D
  Du anar inte vad glad jag blir!

  Håller med Fiff, känner också igen mig i det där duktiga. Men som hon också sa, heja oss!

  Stor kraaam!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla Fijaffa! Att du nämner min stuga bland alla de övriga fantastiska bloggarna gör mig jätte stolt =) Kram! ♥♥♥

  SvaraRadera