måndag 12 juli 2010

Lite om mig

Som jag skrivit tidigare så fick jag en award från Cecilia i förra veckan. Så kul med uppskattningen! Jag har ju inte hållt på länge med m in blogg så det känns verkligen jättekul att få höra att den är uppskattad :-)

Nu ska jag bara hitta på sju saker att berätta om mig själv... hmm... låt se...

1 - Mina pysslerier har legat så gott som nere i flera år, men har vaknat till liv igen under våren. Det är jättekul!

2 - Just nu vill jag pröva allt på en gång. Förhoppningsvis lugnar jag ner mig och kan hållla mig till bara några saker åt gången så småningom.

3 - Grey's Anatomy är min favoritserie på TV, ett 'måste'.

4 -  Jag har alltid varit en typiskt 'duktig flicka' men på senare år har jag insett att jag är bra som jag är, med mina fel och brister. Vem vill egentligen ha en 'perfekt' människa omkring sig? Jag får dock återfall väldigt ofta och har långt kvar dit jag vill vara. Men jag jobbar på det! Med stort stöd av min underbara fästman, tack min älskling!

5 - Jag är en obotlig tidsoptimist. Tyvärr!

6 - Just nu är favoritmaten blandad frukt (gärna melon, jordgubbar, frysta blåbär, mango...) med naturell yoghurt och lite flytande honung. Mums! Kan möjligen bero på sommarvärmen, man orkar ju knappt äta varm mat, än mindre laga till den.

7 - Just idag har jag för första gången i mitt liv prövat på att sticka med strumpstickor, ett par babysockor ska det bli. Det blir första strumpstickningen också med allt vad det innebär av hälar och tår, men det ska nog ordna sig :-)


Jaha, det blev en väldigt blandad kompott det där, inte helt lätt att veta vad man ska hitta på att berätta :-)

Nu sitter sambon och väntar med ett inspelat avsnitt av CSI (vi brukar alltid se det på måndagar, men nu på sommaren kommer ju inte barnen i säng så tidigt som vanligt så vi spelar in det) så del 2 av läxan kommer imorgon, dvs att skicka vidare awarden.

Ha det gott allihop!

PS. Jag vet att det här var typ tredje inlägget i rad utan bild... jag lovar att bättra mig.

4 kommentarer:

 1. Grattis till awarden!
  Kul att få veta mer om dig!

  Ja, visst är det skönt att komma till insikt att man faktiskt duger som man är! ......Har själv börjat förstå det under den senare delen av livet...

  Önskar dig en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Det där med "duktig flicka" känner jag igen och det är skönt när man börjar kunna släppa. För min del har barnen handgripligt puffat mig av det spåret...
  Frukt och yoghurt med honung, gärna lite pinjenötter, mmm...
  Hakar det upp sig med sockorna så vet du var jag "finns"! :-)
  Det är det bästa med att blogga, alla som kan det man själv inte kan och som villigt hjälper till!

  SvaraRadera
 3. Kul att läsa lite om dej. Duktiga flickor är vi nog många som är, och det bara till nackdel för en själv oftast. Jag har genom åren lyckats släppa på många krav och mycket ansvar - och se allt går ju lika bra för det! Men ibland dyker hon upp ändå "fru duktig"...

  Gott att du har en sval pysselhörna i källaren, de sista dagarna har varit "klibbiga", och då är man ändå inte med barn!

  SvaraRadera
 4. Grattis till utmärkelsen, den är väl förtjänad =)

  Visst är det skönt att bli äldre, man kommer till insikt om saker och ting och livet blir både lättare och roligare! Kram ♥

  SvaraRadera